La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Târgu Mureș, ultimul turneu al Ligii a II-a, Seria 3 Vest, la futsal. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică, au avut loc etapele 10-12 din cadrul acestui campionat. Șoimii Șimand a înregistrat în aceste trei partide următoarele rezultate:

  • 5-15 vs CSM Târgu Mureș
  • 1-4 vs ACS West Deva
  • 9-9 vs Metropolitan Ișalnița

La finalul sezonului, echipa arădeană a încheiat seria pe locul 2, cu 5 victorii, 2 egaluri și 5 înfrângeri, contabilizând 17 puncte cu un golaveraj de 71-83.

Seria a fost câștigată fără drept de apel de ACS West Deva, echipă care a câștigat toate partidele. Iată cum arată clasamentul final

ACS West Deva, împreună cu echipele care au câștigat celelalte serii, KSE Târgu Secuiesc și ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, precum și de ocupanta ultimului loc în prima ligă, CFF Clujana, vor disputa un baraj de promovare-retrogradare în Liga 1

Între timp, Șoimii Șimand își va continua activitatea în acest sezon, la nivel de juniori, acolo unde în Liga Elitelor U19, echipa clubului va juca duminică în etapa a 7-a, în deplasare la CFR Turnu Severin 1943. Șoimii se află în acest moment pe locul 4 în clasament, dar cu un joc mai puțin față de restul echipelor din serie.

Recomandările redacției