rivisPentru Claudiu Riviș și băieții săi de la Tauț, Memorialul „Nicolae Ardelean” a reprezentat prima mișcare din 2013. Față de anul trecut, nu  s-a consemnat nicio mișcare în lotul „Șoimilor”, dar s-ar putea ca săptămânile următoare să aducă ceva, conform celui care a jucat la echipele UTA, Strungul, Telecom sau Vladimirescu.
„Deocamdată, nu avem nicio noutate. Mi-aș dori trei-patru jucători, însă nu ştiu exact dacă le convine ce le putem oferi. Dacă nu, nu e nicio problemă, continuăm cu ce avem. Nu şi-a manifestat nimeni dorința de a pleca. E liniște, e bine, să vedem ce ne aduce viitorul”, a comentat Riviș, care a considerat că nu are rost să grăbească reluarea pregătirilor.
Cei din Tauț studiază mai multe variante pentru antrenamente în Arad, iar pe lista meciurilor de verificare vor figura cel puțin patru adversari, stabiliți în scurt timp.
Cu 34 de puncte strânse în prima parte, Șoimii se poate considera una din echipele liniștite ale D-ului arădean, zestrea plasând-o în prima treime a clasamentului, la egalitate cu Voința Mailat, a doua grupare având însă avantajul unui golaveraj superior.

Recomandările redacției