rivisClaudiu Riviș a programat primul amical al iernii pentru băieții săi de la Tauț duminica viitoare. Adversari sunt alți „Șoimi”, cei din Șimand, iar pe 2 martie e meci cu Mureșana Mândruloc, dar, până atunci, antrenorul mai vrea încă două teste, cu adversari ce urmează a fi stabiliți în câteva zile.
La nivel de lot, la această oră e consemnată doar plecarea lui Cristi Berar la Viitorul Tisa Nouă, iar Radu Roşca a anunţat că ar dori să revină la Victoria Zăbrani.
„Deocamdată nu a venit nimeni, dar nici nu aș avea nevoie neapărat acum de nume noi, și așa iarna se urnesc treburile mai greu, nu doar la noi. Am mers bine în tur, iar dacă eram mai atenți puteam fi chiar mai sus. Și așa, sunt satisfăcut de marea majoritate a băieților, iar domnul primar Gheorghe Pleș ne-a acordat tot sprijinul”, a constatat Riviș
La jumătatea (plus unu) a sezonului, Şoimii Tauţ încheie prima treime a Ligii a IV-a, cu 34 de puncte, la fel ca și Voința Mailat, dar trupa lui George Radu are avantajul unui golaveraj superior.

Recomandările redacției