apostucopiiDeși clubul UTA și angajații ei trec prin momente foarte grele, riscând să rămână fără bani de Sărbători, jucătorii și suporterii au puterea să se gândească la câțiva dintre copiii defavorizați. Marți, atacantul Bogdan Apostu și Colin Mesz, vicepreședintele SCU, au descins la Clinica de Pediatrie dr. Corneliu Radu cu pachete, conținând în special medicamente și alte produse farmaceutice, pentru şase copii mici abandonați de părinți.
Personalul calificat le-a mulțumit utiștilor, care vor continua acțiunile umanitare toată săptămâna. „Am inițiat, împreună cu SCU, o campanie umanitară care a început astăzi (n.a. marți) și va continua și în următoarele zile. Un prim pas a fost să ajutăm câțiva copii abandonați de părinți cu medicamente, Pampers, produse de baie și tot ceea ce Spitalul nu le poate oferi din fonduri proprii. Din punctul meu de vedere, există o similitudine între acesti copii și UTA, în ideea în care și noi suntem ca un copil abandonat, lăsat sa plutească în derivă. Dacă pentru noi Moș Crăciun nu există anul acesta, măcar acești copii să simtă o bucurie în preajma Sărbătorilor. Vom continua acțiunile și zilele următoare. Am identificat mai multe cazuri sociale și avem pregătite cadouri, dulciuri, alimente și cărucioare pentru un total de 25 de copii din Arad și împrejurimi aflați în situații grele”, a afirmat Bogdan Apostu, cel care de mai bine de o lună de zile pe lângă statutul de fotbalist îl are pe cel neoficial de „oficial”, responsabil cu adunarea unor sponsorizări.
Pentru acțiunea de marți, dar și cele care vor urma, Apostu a ținut să le mulțumească firmelor Von Meister, RodSpectra, Farmaciile Sinapis, Helvetika Milk, Taverna Pecicană și bineînțeles celor de la Suporter Club UTA.

Recomandările redacției