andreea-banicaAndreea Bănică (35 de ani) este o femeie dintr-o bucată, care, atunci când se simte lezată, nu întoarce şi celălalt obraz, conform unei învăţături creştine, ci îşi face singură dreptate. Aşa a procedat şi când un şofer de TIR a agresat-o. Cântăreaţa a ripostat cu palmele şi cu picioarele, lăsându-l fără grai pe agresorul transformat brusc în victimă.

Solista a făcut imprudenţa de a depăşi o coloană de maşini, undeva, lângă oraşul Bacău, aşa că un şofer de TIR s-a gândit că n-ar strica să-i dea tupeistei vedete o lecţie de viaţă. Din păcate pentru el, Andreea ştie să bată ca la fasole, aşa că bărbatul a încasat-o zdravăn. Aventura a avut loc în urmă cu 7 ani, dar şi acum vedeta se amuză de cele întâmplate.

Solista depăşise o coloană de maşini

Întreaga poveste o veţi putea asculta azi, de la ora 20.30, la emisiunea “Te pui cu blondele?” (Antena 1): “M-am bătut cu un tirist! Eram la Bacău, în urmă cu vreo 7 ani, era o coadă mare de maşini, iar eu, ca o blondă veritabilă, am trecut în faţa tuturor. Deranjat, şoferul de TIR a coborât imediat şi a venit la mine. M-a împins cu uşa, m-a lovit cu portiera în spate, aşa că i-am tras şi eu un dos de palmă. Eu îs mai bătăuşă! Am început să mă bat cu el, dădeam din mâini şi din picioare! Cert e că m-a julit rău pe picior, încât pentru concert, mi-am mascat vânătăile cu fond de ten!”. Lucrurile s-au calmat abia în momentul în care a apărut soţul artistei, Lucian Mitrea.

Sursa:  Libertatea.ro

Recomandările redacției