Șomerii arădeni pot participa la cursuri de calificare gratuite

1
522
oferte
Cele mai multe oferte de muncă se adresează persoanelor cu studii medii

Șomerii arădeni nu au la dispoziție doar o ofertă diversă de oferte de muncă, ci și o ofertă de cursuri de calificare. Este vorba de cursurile de formare profesională organizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Arad.

„AJOFM Arad înscrie în luna ianuarie 2015, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pentru cursuri de calificare gratuite în meseriile de bucătar și barman. Informații suplimentare se pot obține la sediul AJOFM Arad, strada Călugăreni, nr 1. A, etaj 1, camera 25, sau la telefon 0257211230“, a precizat instituția într-un anunț.

În această perioadă, angajatorii arădeni au anunțat la AJOFM Arad aproape 1.000 de locuri de muncă, în diverse domenii, cele mai multe însă pentru persoanele cu studii medii. Printre care cele mai multe oferte se numără cele de: confecţioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat, control calitate, lucrător comercial şi manipulant mărfuri.

De asemenea, trebuie spus că și peste graniță, oferta de angajare este vastă. Prin rețeaua EURES sunt disponibilepeste 1.000 de oferte de lucru, cele mai multe, pentru agricultură.

1 COMENTARIU

  1. Astea sunt meserii de inalta calificare, bine platite ? Unde este cererea de „gulere albe” si de muncitori cu inalta calificare, care asigura salarii decente ? Asta este pentru asa-zisa „industrie ” aradeana, cvasi-inexistenta ? Numai lohn si lohn, prost platit, ce necesita oameni – roboti. Sanse mari de crah total al economiei din zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.