Șomfălean: „Ne așteptam la un meci mai greu cu UTA, dar e și meritul nostru că ni l-am făcut ușor”

0
220

Gazul a câștigat derby-ul de clasament cu echipa fanion a Aradului și a urcat pe prima po­ziție în clasamentul seriei de Vest a ligii secunde.
Fiindcă „principalul” medieșenilor, Leo Grozav, a fost suspendat pentru acest meci, în fața presei s-a prezentat antrenorul secund, Flavius Șomfălean, cel care a și stat pe banca tehnică a „alb-negrilor”. „Mă bucur că am câștigat acest meci, foarte impor­- tant pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru meciul bun făcut, pentru că au știut să se mobilizeze și să se concentreze.  Am ajuns pe locul 1, sperăm să rămânem acolo și să promovăm de pe locul 1. Pentru asta, însă, mai avem mult de muncit, mai vedem ce se întâmplă și iarnă și – bineînțeles – și în play-off”, a punctat fostul fundaș.
Întrebat dacă replica UTA-ei a fost cea așteptată, Șomfălean a adăugat: „Credeam că va fi un meci mai greu, dar, fiindcă fotbaliștii și-au respectat sarci­nile de joc, ne-am făcut meciul mai ușor. Am pus o presiune constantă pe adversar, l-am forțat să greșească și am venit cu destule faze de poartă, dintre care trei concretizate și pe tabelă”.
„Secundul” lui Grozav se bucură în special pentru juniorul Olaru, care a deschis tabela cu un gol frumos după pasa lui Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.