Şopârla noastră e tot mai activă în ultima perioadă şi ne aduce informaţii cât mai diverse. Ultima informaţie vine tocmai de peste ocean, din Statele Unite al Americii – acolo unde şi Falcă-i dus.
Nu s-a suit în avion aşa de capul lui, ci s-a dus la un mic dejun cu rugăciune, cu preşedintele SUA. Asemenea evenimente se organizează periodic, iar miile de participanţi la acest eveniment scot din buzunar bănuţi frumoşi pentru o asemenea invitaţie. Al nostru primar a ajuns, de această dată, în această postură ajutat fiind de fili­era Tipei.
La un asemenea eveniment sunt invitaţi oameni de ştiinţă, laureaţi ai premiului Nobel sau lideri religioşi. Cum Gheorghe Falcă nu se încadrează într-o asemenea cate­go- rie, a fost nevoie ca cineva să-l remorcheze, să-l tragă după el. Aşa s-a ajuns la… fratele Tipei. Că tot Tipei i-a plătit primarelui Falcă taxa cu pricina, cinci mii de dolari americani, şopârla noastră nu a reuşit să afle. În schimb, şopârla a reuşit să afle că Falcă nu a băgat mânuţa în propriul buzunar (de altfel unul plin de arici). Că s-au găsit ceva sponsori, cu mână largă, abonaţi la combinaţiile făcute pe bani publici – care să susţină toate cheltuielile primarului Falcă – nu excludem deloc.

Recomandările redacției