Noul investitor al UTA-ei, Adrian Marţian, a apărut de puţine săptămâni în urbea noastră, aşa că n-a avut prea mult timp la dispoziţie să cunoască situaţia din Arad. Cel puţin situaţia politică, cea care i-a dat mari bătăti de cap investitorului de la UTA.
Cum nu ştia că Gheorghe Falcă e un fel de guru al Aradului, iar în jurul său e plin de yesmeni gata să-i pupe degetul mic de la picior, Adrian Marţian a făcut marea greşeală să se exprime la o masă că „primarul ăsta al vostru am auzit că nu prea iubeşte fotbalul“. Dacă la masă ar fi fost doar Gio şi apropiaţii clubului, n-ar fi fost nicio problemă, baiu-i că remarca a fost auzită şi de consi­lierul Ovidiu Moşneag, zis Happy Meal, fiindcă obişnuieşte să care hamburgeri de la Mc Donalds pentru şeful său iubit.
Remarca lui Marţian l-a afectat până la lacrimi pe consilierul Happy Meal, motiv pentru care, din răz­bunare probabil, la meciul cu Poli Timişoara, Moşneag nici n-a catadicsit să-l salute pe Adrian Marţian, care şi-a permis astfel de remarci răutăcioase la adresa mâncătorului de hamburgeri. Şi uite-aşa noul acţionar majoritar al UTA-ei a mai învăţat un lucru: la Arad nu e bine să vorbeşti de Falcă, altfel te pui rău cu o grămadă de trepăduşi care îţi sar în cap.
Şopârla jură că în urma evenimentului, Marţian n-a putut dormi în noaptea de vineri spre sâmbătă. Până la un moment dat, când o voce revoltată i-a şoptit „da cine… mai e şi Moşneag ăsta?“. Cum n-a găsit răspunsul care să-i dea vreo importanţă deosebită lui Happy Meal, Marţian a adormit liniştit, mândru de victoria împotriva eternei rivale Poli Timişoara.

Recomandările redacției