La revenirea din cantonamentul montan de opt zile de la Moneasa, UTA s-a oprit la Cermei pentru a susţine un amical cu echipa de Liga a III-a din localitatea arădeană. Jucătorii lui Cristian Todea au pierdut însă testul cu Gloria Lunca Teuz Cermei, scor 0-1, după ce au încasat gol încă din minutul 3. A fost al doi­lea joc amical al „Bătrânei Doamne”, care înainte de plecare în stagiul de pregătire a remizat în Ungaria, scor 2-2, cu Szeged 2011.
Nici bine nu s-au aşezat pe teren, că utiştii au fost surprinşi de gazdele conduse de pe margine de Roland Nagy și Radu Anca. În minu­tul 3, Andrei Sulea şi-a învins fostul coleg Bodea, cu un şut în cros din colţul careului de 16 metri, late­ral dreapta. Replica „Bătrânei Doam­ne” a venit destul de târziu, în minu­tul 14, atunci când Hlistei a şutat direct dintr-o lovitură liberă, dintr-un unghi dificil, aproape de linia de corner, însă mingea s-a dus puţin pe lângă vinclul de la colţul scurt, a scris Sport Arad. UTA putea să o încurce şi mai rău după o jumătate de oră de joc, însă golul Cermeiului a fost anulat pentru un fault în atac asupra portarului Bodea. Cel care a introdus mingea în plasă, cu capul, a fost Cotoc (29), după cornerul lui Suslak. Cea mai mare ocazie de gol a arădenilor din Liga a II-a s-a consumat în minutul 35. După un corner de pe dreapta bătut de Hlistei, Stahl a reluat în bară, iar apoi Curtu­iuş a fost blocat de Cotoc în 5 metri. Scenariul s-a repetat cu centrarea lui Hlistei de la colţul terenului, dar de data aceasta Stahl a reluat pe lângă poartă. În partea secundă a meciului, ritmul a scăzut, iar singura ocazie importantă a fost irosită de Cermei. D. Bulza (83) a scapat singur pe stânga în careul utist, dar a finalizat peste poartă.
Formații:
Cermei (prima repriză): Mure­şan – Berari, Cotoc, Gligor, Suslak – Varga – Vasile, Ianc, Copil, Sabău – Sulea.
Cermei (repriza secundă): Mitrea – Rogojan, Nistor, Boldor, Aldan (V. Brânduşe 72’) – Morar, T. Bodri, Mihuţa, L. Bodri – Fl. Brânduşe, D. Bulza
UTA (prima repriză): Bodea – Ghergu, R. Iuga, Lazăr, Dinculescu – Prună, Petra, A. Iuga – Stahl, Curtuiuş, Hlistei.
UTA (repriza secundă): Bodea (Zamfir 62’) – Polgar, Al. Manea, I. Tănase, Onuţan – Isac, Jorza – Gru­iescu (Sorato 68’), Buia, D. Toma – D. Popa
Miercuri, „roș-albii” o găzduiesc pe Szeged 2011 în returul amicalului disputat în urmă cu două săptă­mâni, la Gyula, iar Cermeiul „încarcă bateriile” la Moneasa.

Recomandările redacției