Sorian: „Am simțit lipsa de meciuri, poate e și vina mea că nu am convins că merit să joc mai mult”

0
204

Adus ca principală variantă de număr 10 la UTA, Alexandru Sorian a trebuit să aștepte nu mai puțin de 16 etape să fie titularizat în campionat. Sigur, fotbalistul de 24 de ani a plătit tribut și faptului că stafful tehnic al „alb-roșiilor” a folosit mai mereu un fotbalist Under 19 lângă „închizătorul” Chindriș, dar antrenorii arădeni au susținut mereu că fostul bihorean are probleme de acomodare.
Miercuri, în intermediara de la Mioveni, Sorian a fost trimis pe gazon din primul minut, făcând pereche în centrul liniei mediane cu tânărul de 16 ani, Amir Jorza. Cel puțin în prima parte, nu s-a descurcat tocmai rău, dar după pauză a căzut ca – de fapt – întreaga echipă arădeană.„După o perioadă lungă fără jocuri, mi-a fost greu să țin ritmul, mai ales în a doua repriză. Mioveniul este o echipă ce pasează mult, efortul a fost mare din partea tuturor. Nu știu ce s-a întâmplat după pauză, dar după ce am stat destul de bine în teren în prima parte, parcă am luat-o cu toții razna. Din păcate, în cazul meu s-a simțit lipsa de meciuri, poate a fost și vina mea că nu mi-am convins antrenorii că merit să joc”, ne-a declarat mij­locașul de 24 de ani.
E puțin probabil ca Roland Nagy și colaboratorii săi de pe banca UTA-ei să mai apeleze la serviciile lui Sorian în partidele cu Olimpia Satu Mare și CSM Râmnicu Vâlcea și oricum nu ca titular. „Mai sunt două meciuri, după care vreau să am o discuție cu antrenorii și conducerea. Mi-este greu să stau pe bancă sau chiar în tribună, m-am apucat de fotbal ca să joc. Repet, poate a fost și vina mea că nu am convins. Iar treaba cu acomodarea, nu știu ce să spun. E greu să te acomodezi dacă nu te simți parte importantă din echipă. Deocamdată mai sunt două jocuri, vreau să mă concentrez pe ele, iar dacă voi fi folosit să dau totul”, a adăugat Sorian.
UTA joacă sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Motorul” contra celor de la Olimpia Satu Mare în cadrul rundei cu numărul 17 al Ligii a II-a (seria de Vest) la fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.