ariciuCampionul naţional de supermoto, Sorin „Ariciu” Trăistaru, începe cu speranţe mari şi acest an. Totuşi, pilotul arădean recunoaşte că fără un sprijin financiar de pe plan local, îi va fi imposibil să mai concureze pe două fronturi.
În această perioadă, Trăistaru se pregăteşte fizic iar din martie, odată cu încălzirea vremii, va urca pe motorul său, KTM 450. 2013 se anunţă un an dificil, dar „Ariciu” îşi calculează bine paşii.
„Aş vrea să particip şi în acest an la campionatul european, dar asta doar dacă voi fi sprijinit de sponsori, altfel nu mai pot merge. La naţional mă dau sigur în acest an, dar în 2014 nu o voi mai face dacă nu se vor concretiza promisiunile de pe plan local. Şi acum fac eforturi mari să vorbesc cu primarul oraşului, cu cei de la Consiliul Judeţean, dar nu am reuşit încă să dau de nimeni. Motorul rămâne acelaşi, pentru că şi aici e vorba de bani, nu am finanţe pentru unul nou. Obiectivele sunt păstrarea titlului naţional la supermoto şi dacă voi reuşi să merg la european, un loc mai bun decât cel de anul trecut”, spune Sorin Trăistaru, desemnat motoclistul anului 2012 la clasa supermoto.
În martie va avea loc în zona Şiriei un prim concurs de motocros, unde Trăistaru s-ar putea număra printre participanţi. Campionatul Naţional va debuta cel mai probabil în aprilie, iar cel sud-est european o lună mai târziu.

Recomandările redacției