sorin-baluÎn ciuda statutului de nou promovată, FC Caransebeș a demonstrat că este una dintre echipele solide ale campionatului ligii secunde. Din cinci meciuri, „gugulanii” au strâns 6 puncte, având un golaveraj (3-3) ce spune multe despre echilibrul găsit de stafful tehnic.
Noul antrenor al echipei a plecat de la ideea unei defensive ermetice, aceasta urmând să fie punctul forte și sâmbătă dimineața în Podgorie. „Poate că nu am mai câștigat de mult timp, dar nici nu am pierdut. Sunt mulțumit de băieți, lumea să nu uite că suntem o nou promovată și am stat deja o etapă. Întâlnim tot o formație ce vine din Liga a III-a, la fel de solidă, organizată și doritoare să-și îndeplinească obiectivul. Sper să fie un meci frumos, iar cel mai bun să câștige”, a punctat Sorin Bălu.
Acesta are cuvinte frumoase și la adresa antrenorului pâncotanilor, pe care l-a întâlnit în nenumărate rânduri din postura de „principal” al Becicherecului Mic. „Îl cunosc destul de bine pe Dan Cuedan, îl consider un prieten de-al meu. Știu cât preț pune și el pe organizarea jocului, pe disciplina tactică, ne așteaptă un meci greu sâmbătă. Vom întâlni o echipă foarte motivată, ce va căuta să-și apropie prima victorie a sezonului. Astăzi aș semna pentru un punct la Pâncota, dar, pe de altă parte, vrem și putem obține mai mult”, a adăugat Bălu, care la un moment dat se afla și pe lista de antrenori al FC UTA-ei SA, înainte și după a doua aventură a lui Adrian Falub în „alb-roșu”. În fine, tehnicianul cărășenilor îi apreciază și pe fotbaliștii arădeni din lotul său, pe care acum, după colapsul Gloriei, are șansa să-i oprească defintiv la Caransebeș. „Manea e punct fix al defensivei noastre. E un fotbalist tânăr, va­loros și polivalent, pe care m-am bazat și mă bazez în continuare. Bujor este și un portar de valoare, doar că are ghinionul ca celălalt goalkeeper al nostru, Coca, să fie într-o formă sportivă extraordinară. Dar, sunt sigur că va veni și rândul lui să apere”, a încheiat Sorin Bălu.
Formația de start a Caransebeșului ar putea arăta astfel: Coca – Al. Manea, Goşa, R. Barbu, Buşu – Gafița, Artean, Ologu, Ad. Ganea – Suru, Himcinschi.

Recomandările redacției