Astăzi, Sorin Frunzăverde, fostul președinte al consiliului județean Caraș-Severin, s-a stins din viață la 59 de ani. Acesta a murit în jurul orei 11, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, în urma unei suferințe îndelungate, anunță reper24.ro.
Conform Wikipedia, Sorin Frunzăverde (n. 26 aprilie 1960, Bocșa, regiunea Timișoara) este un politician român, vicepreședinte al PNL, președinte al consiliului județean Caraș-Severin din 2004 până în prezent (cu întreruperi). A fost ministru al mediului în guvernul Ciorbea, ministru al apărării în guvernele Isărescu și Tăriceanu, membru al Parlamentului European între 2007-2009.
În 18 martie 2014, Sorin Frunzăverde a obținut premiul Politicianul anului, titlu decernat în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială. Competiția a fost inițiată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de la prima promoție de asistenți sociali și 10 ani de la reglementarea profesiei de asistent social în România.

Recomandările redacției