Sorin Strătilă: „UTA m-a ajutat, n-am vrut să dezamăgesc”

0
329

stratilaPăstrarea sa la Arad a fost subiect principal în tabăra alb-roșie de când s-a încheiat turul și s-a finalizat fericit acum câteva zile. Sâmbătă, Sorin Strătilă a marcat primul gol – fie el și neoficial – al UTA-ei în anul 2015. În prima repriză a meciului cu echipa a doua, mijlocașul originar din Brașov a pătruns în stilu-i caracteristic în banda dreaptă și a fina­lizat cu șut perfect, la colțul lung.
„Exact cum v-am zis că o să rămân, n-am fost vreun pervers. M-am gândit că atunci când am venit la Arad oamenii aceștia m-au ajutat foarte mult. Mi-au dat o mână de ajutor, n-am vrut să-i dezamăgesc. Să terminăm ce am început și să promovăm în Liga a II-a!”, a spus fostul dinamovist.
De astăzi, UTA intră în etapa nu prea plăcută fotbaliștilor, dar Strătilă e pe lungimea de undă potrivită. „E o perioadă de 10 zile de cantonament,
n-a murit nimeni de la pregătire! Fără pregătire n-ai cum să joci fotbal. Fotbalul e un joc de alergătură și forță”, a indicat cel care, în urmă cu patru ani, îmbrăca și tricoul echipei naționale.
Strătilă (28 de ani) a încheiat cu un singur gând pentru returul care începe peste două luni:„Ne pregătim pentru promovare, nu se discută altceva!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.