searaÎn această seară, de la orele 19, în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului „Sorry”, de Alecsandr Galin.
Regia spectacolului este semnată de Ion Ardeal Ieremia, decorul de Doru Păcurar, iar costumele de Indre Colta.
„Un spectacol extraordinar, care îi readuce în faţa publicului pe mi­nunaţii actorii Claudia Ieremia şi Zoltan Lovas. «Sorry» este un spectacol al reîntâlnirii, al pasiunii, al dorinţelor, şanselor şi renunţă­rilor, jucat cu o sensibilitate aparte şi cu o dăruire extraordinară. Pre­sărat din plin cu umor, «Sorry» este un spectacol ce recheamă publicul spre vizionare!”
Mihaela Balint, purtător de cuvânt al Teatrului Clasic Ioan Slavici.
Duminică, 14 aprilie, de la aceeaşi oră la Sala Studio este programată o nouă reprezentaţie a spectacolului „Tillsonburg”, de Malachy McKenna. Regia spectacolului este semnată de Jimmy Fay, iar scenografia de Mihai Păcurar. Din distribuţie fac parte actorii Ovidiu Ghiniţă, Alex Mărgineanu, Andrei Elek, Sorin Calotă şi Călin Stanciu. Biletele pentru cele două spectacole se găsesc la casa de bilete a instituţiei teatrale la preţul de 20,20 lei şi de 10,10 pentru cei care beneficiază de reducere.

Recomandările redacției