Soția directorului DSP Horea Timiș este noul director medical interimar al Spitalului Județean

1
1399

Spitalul Județean Arad are un nou director medical interimar și anume pe dr. Lenuța Timiș, medic epidemiolog și soția directorului DSP Horea Timiș. Numirea intră în vigoare de miercuri 14 aprilie, iar postul va fi ocupat până la organizarea unui concurs sau până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de șase luni de la data numirii. Dispoziția a fost comunicată prefectului Județului Arad și Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

,,După mai puțin de 24 de ore de la revocarea lui Mircea Onel, a fost am numit un director medical interimar pentru că suntem într-o pandemie în care este necesară mobilizarea tuturor energiilor și resurselor sistemului de sănătate publică. Pe directorul medical interimar îl așteaptă o misiune extrem de grea, în următoarele șase luni spitalul să fie prima sa casă și nevoile spitalului să reprezinte nu doar prioritatatea sa profesională, ci și personală. În acest al treilea val al pandemiei toate cadrele medicale au nevoie de coordonare și de o viziune prin care Aradul să poată depăși cu pierderi cât mai mici acest val”, declară reprezentanții CJ Arad.

1 COMENTARIU

  1. PANA CAND CU PILE,RELATII,AFACERI IN FAMILIE FUT-I DZO IN IAD SA AJUNGA TOTI ORDINARII CARE NE MINT,NE FURA,NE OMOARA INCET…ASA SA VA AJUTE DZEU,CAKATILOR SOCIETATII.RUSINE SA VA FIE.MOARTEA VA ASTEAPTA!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.