Soția lui Dincă, cercetată pentru complicitate la omor. Afacerile întregii familii, în vizorul anchetatorilor

0
554

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena, este cercetată pentru complicitate la omor iar începerea urmăririi penale a fost demarată pe 23 august, în urma plângerii familiei Luizei Melencu, potrivit șefului DIICOT. „În data de 23 august 2019, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor, urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului”, a declarat Felix Bănilă.

Procurorii au pus sechestru pe toate conturile bancare ale inculpatului și ale societăților comerciale pe care le administra alături de familia sa, precum și trei imobile în Caracal și patru mașini ale lui Dincă. Sunt vizate și conturile soției și ale copiilor celor doi. Amintim că fiica lui Gheorghe Dincă, precum și unul dintre frații acesteia, locuiesc în județul Arad. 

Prin ordonanța din data de 06.08.2019, s-a dispus comunicarea datelor privind existența conturilor bancare, a datelor privind veniturile și tranzacțiile imobiliare, a istoricului asociat/administrator în cadrul societăților comerciale, conturile societăților comerciale astfel identificate și date REVISAL, deținute de către inculpat, de soția, de cei trei fii, de fiica, de ginerele și de nora acestuia”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.