Oficiul poștal 7 din cartierul Micălaca a fost spart din nou de hoți. Acest lucru nu este o noutate, oficiul mai fiind prădat și la sfârșitul lunii mai a acestui an și în anul 2014.

Spargerea a fost adată în noaptea de 16 spre 17 august, hoții sustrăgând colete. „În noaptea de 16 spre 17 august, persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în incinta oficiului poștal de unde ar fi sustras mai multe colete poștale”, a precizat agentul șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Din nefericire, nu există camere de supraveghere în incinta oficiului poștal, ceea ce va da de furcă anchetatorilor. Reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean Arad spun că există un cerc de persoane suspecte în ceea ce privește spargerea de la sfârșitul lunii mai. În plus, potrivit aceleiași instituții, oficiul poștal nr. 7 s-a ales și cu o amendă venită din partea polițiștilor, chiar luna trecută, la Legea 333/2003, privind paza bunurilor. În cazul spargerii de azi noapte, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul nu a fost stabilit deocamdată, urmând ca acest lucru să se facă ulterior.

Recomandările redacției