Aflând că nu mai pot retro­grada, cermeianii nu s-au mai omorât cu firea în Valea Jiului. Oricum, fără Nistor, Gligor, Varga sau Pașcalău, era greu de crezut că teamul din Țara Sămădăilor îi poate ține piept formației campioane chiar în ziua sărbătoririi promovării în Liga a II-a.
Și – totuși – Șirineasa a avut nevoie mai mult de o jumătate de oră să treacă în avantaj, timp în care și „alb-roșii” au avut două-trei situații bune la buturile lui Miron, prin Sulea și Mihuța. Apoi, însă, a fost un joc de-a şoarecele cu pisica, ce s-a încheiat cu scorul de 6-0!
Cîrlig (38), Mansour (44), Lung (70), Drugă (84), Al. Voinea (85 – pen.), B. Miron (89 – pen.) au fost autorii golurilor pentru formația lui Cristian Dulca, premiată la final de FRF pentru promovarea în Liga
a II-a.
Formații:
Șirineasa: Miron – Vasile, Ioniță, Lung, Drugă – Stoenac, Iordache (65 Vezan), Cîrlig, Cioiu – Dragu, Mansour (68 Voinea).
Cermei: Mitrea – Berari, Cotoc, Ianc, Suslak – L. Bodri (76 Rogojan), T. Bodri (83 Sabău), Mihuța, Copil (71 Aldan) – Bulza (61 Brândușe), Sulea.
Arbitri: Dragoș Lunca (Cluj) – Ioan Corb, Radu Pașcu ( Satu Mare)
Observatori FRF: Marius Zgovencu (Tg. Jiu), Victor Radu (București)

Recomandările redacției