arestatA dat spargere după spargere până în momentul în care a fost prins. Poliţiştii Secţiei numărul 1 Poliţie Rurală Arad au luat la rost, un tânăr de 22 ani, suspect în cazul mai multor furturi comise pe raza  localităţii Mănăştur.
„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 26 ianuarie – 16 februarie, tânărul a pătruns, pe uşa lăsată descuiată, în interiorul a trei locuinţe, de unde a sustras bani, telefoane mobile şi bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 lei”, au declarat reprezntanţii IPJ Arad.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia, magistraţii au emis un mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Pentru prevenirea furturilor din locuinţe, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad vă recomandă să încuiaţi uşa de acces în locuinţă chiar şi când sunteţi acasă! Nu deschideţi uşa de acces în scara blocului, decât după ce aţi întrebat în prealabil cine este! Nu permiteţi accesul în locuinţa dvs. persoanelor necunoscute! Apelaţi la un vecin de încredere pentru supravegherea locuinţei dvs. pe perioada în care sunteţi plecat şi neapărat asiguraţi-vă că aţi închis bine ferestrele când plecați de acasă! În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia sunând la 112 – apel de urgenţă gratuit.

Recomandările redacției