Specialistă în tâlhării, la 74 de ani

0
211

O bătrână din Iași a ajuns specialistă în tâlhării la 74 de ani. Ultima faptă a trimis-o, însă, după gratii. A furat 2.500 de lei de la o altă pensionară pe care a cunoscut-o la biserică. Şi nu este singura ei victimă, relatează Realitatea PLUS. 

Povestea pare desprinsă din filme. Femeia în vârstă de 74 de ani era, practic, specialistă în tâlhărie calificată. Femeia, care s-a dovedit că nu a stat niciodată la adresa din buletin, a fost reținută pentru 24 de ore după ce a furat 2.500 de lei de la o  bătrână, cu care s-a împrietenit chiar la biserică. 

Planul femeii a decurs aproape perfect! Femeia i s-a plâns ultimei sale victime că nu are unde să stea, iar aceasta a primit-o la ea în casă. Numai că aceasta i-a pus bătrânei în vârstă de 84 de ani mai multe pastile în băutură, a adormit-o şi a fugit cu economiile sale.

Se pare că hoaţa nu este la prima abatere de acest fel. Din contră, aceasta a fost condamnată la 12 ani de închisoare, pentru exact aceleaşi fapte. Victima de la momentul respectiv ar fi decedat.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.