Specialistul în goluri rapide al UTA-ei, inclus în „11”-le ideal

0
152

Mijlocașul ofensiv, al echipei arădene UTA, Liviu Antal, a fost inclus de Revista LPF în „11”-le ideal, în care se regăsesc și jucători de la alte cinci echipe: CFR Cluj, Viitorul, FCSB, Chindia și Voluntari.

Acesta este specialist în goluri rapide, primul gol alături de UTA a venit la numai 27 de secunde în partida cu Academica Clinceni, iar cel de al doilea după 43 sâmbăta trecută în partida cu Gaz Metan. „A înscris al doilea gol în tricoul arădenilor, reuşită care a venit tot în primul minut de joc, la fel ca-n partida cu Academica din runda a 21-a. Experienţa sa este un mare plus pentru UTA”, și-a motivat LPF-ul includerea lui Antal în echipa etapei.

Așadar echipa etapei este formată din: antrenorul rundei, Mircea Rednic (Viitorul) îi are elevi după prestațiile din weekend și de la cele două meciuri de luni: Aioani (Chindia) – Burcă (CFR Cluj), Pițian (Chindia), Miron (FCSB) – Ciobanu (Viitorul), P. Iacob (Chindia), Ivanov (Voluntari), Olaru (FCSB) – Antal (UTA), Jo Santos (Viitorul), Deac (CFR Cluj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.