Autorităţile din Timişoara intervin, marţi, după ce s-a primit o alertă cu bombă care vizează Liceul Sanitar ”Ana Aslan” din municipiu, peste o sută de persoane fiind evacuate.

„Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluţiei din 1989 din municipiul Timişoara s-ar afla o bombă”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.  

Ieri, tot bombă

Zeci de elevi şi profesori au fost evacuaţi, luni după amiază, din sălile de cursuri ale Liceului Catolic „Gerhardium”, din zona ultracentrală a municipiului Timişoara, după ce un adolescent a anunţat printr-un apel la 112 că în incinta şcolii este amplasată o bombă. Acelaşi tânăr a mai alertat autorităţile de trei ori în acest an, prin 112, că în acelaşi liceu şi în alte locaţii ar fi amplasate bombe, de fiecare dată alarmele fiind false, iar familia sa, amendată, scrie Agerpres. „Poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat în Piaţa Regina Maria din municipiul Timişoara s-ar afla o bombă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş, pompierii şi echipaje medicale pentru stabilirea situaţiei de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancţionat contravenţional”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

sursa: digi24.ro; realitatea.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției