Primăria Olari a organizat, duminica trecută, un spectacol de colinde dedicat sărbătorii Crăciunului. Copiii de la grădinița comunei au cântat colinde Moșului, care a ascultat cu bucurie glasurile micuților. Ulterior a venit rândul elevilor din clasele primare, toți aparținând Școlii Gimnaziale I-VIII Olari. Au recitat poezii închinate sărbătorii ce se apropie și au cântat colinzi ca „Sus la poarta Raiului”, „O, ce veste minunată!”sau „Săniuța”. Fiecare clasă a cântat însă și cunoscutul colind „Moș Crăciun cu plete dalbe”, ceea ce a încântat toată sala. Efortul copiilor a fost bine răsplătit, Moș Crăciun oferind cadouri din belșug, făcându-i pe cei mici să zâmbească de fericire.
Olari 2Pe scenă nu au urcat doar copiii, ci și Ansamblul Busuiocul din Sântana,  Ansamblul Spicul Junior și Ansamblul Spicul Senior din Olari, care au încântat publicul prezent. O surpriză deosebită a serii a fost colectivul Primăriei Olari, care a colindat spectatorii.
Toată lumea a fost mulțumită de eveniment, pentru că au putut să își vadă copiii într-o serbare de Crăciun și pentru că au avut parte de o seară plină de colinde și voie bună.
„Suntem bucuroși că şi anul acesta Moş Crăciun a poposit la noi ducând cadouri copiilor noştri. Acest lucru s-a putut realiza datorită unor oameni cu suflet mare care au contribuit la darurile Moşului, le mulţumim frumos şi sperăm să ne fie alături şi la alte evenimente. Le mulţumim în primul rând copiilor pentru frumoasele colinde şi poezioare, dar şi celor care i-au pregătit, dascălilor şi instructorii lor. Le mulţumesc părinţilor şi tuturor celor care au fost în sală pentru că au venit şi i-au susţinut pe copii noştri minunaţi. Sperăm ca acest eveniment să devină o tradiţie, iar Moş Crăciun să nu ne ocolească niciodată pentru că avem copii frumoşi, talentaţi şi cuminţi, iar Moşul să îi răsplătească în fiecare an”, a declarat Petru Răuț, primarul comunei Olari.
Ioana Puraveț

Recomandările redacției