Spectacol inedit la spitalele arădene

0
188

Cu ocazia Zilei Mondiale pentru Siguranța Pacientului a fost apreciat efortul cadrelor medicale arădene care contribuie la însănătoșirea pacienților prin muzică.
Astfel, cu această ocazie, în fața spitalelor Județean, Municipal, Matern și TBC Grădiște a avut loc un scurt moment artistic facilitat de artiștii Filarmonicii Arad. Cu ajutorul artiștilor, a fost aplaudat efortul medical remarcabil al lucrătorilor din sistemul de sănătate publică, cu atât mai mult cu cât în perioada pandemiei COVID-19 aceștia sunt în prima linie pentru salvarea vieții arădenilor.
Sloganul din acest an al Zilei Mondiale pentru Siguranța Pacientului este „Personal medical în siguranță – Pacienți în siguranță!”
Anul 2020 ne-a reconfirmat cât de importantă este siguranța personalului medical pentru a putea oferi pacienților tot suportul și îngrijirea de care au nevoie. A fost un an greu atât pentru medici, asistente, infirmiere, brancardieri și personal auxiliar cât și pentru pacienți si aparținători însă doar împreună putem trece peste fiecare greutate.
Dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie II: „Noi, personalul medical din Grădiște, mulțumim tinerei eleve Anastasia Maria Solomie, clasa a VII-a, de la Colegiul de Arte «Sabin Drăgoi», care
nu a avut nici o reținere în a ne vizita și încânta cu vocea ei extraordinară! Îi dorim mult succes în viață!”
În semn de mulțumire pentru eforturile depuse de personalul medical, artiștii de la Filarmonica de Stat din Arad au oferit, preț de câteva minute, un recital de excepție, în curtea clădirii principale a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, în curtea fostului Spital Municipal, la Matern și în Grădiște.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.