C ântăreţul britanic Ed Sheeran le-a oferit fanilor un concert excepţional, artistul intrând pe scena de la Arena Naţională îmbrăcat în tricoul Naţionalei de fotbal a României, în cadrul primului său concert susţinut în ţara noastră, scrie Mediafax.
Ed Sheeran, unul dintre cei mai de succes muzicieni de pe glob, a susţinut miercuri seara primul său concert în România, pe Arena Naţională, artistul oferindu-le fanilor un spectacol pe cinste.
Spre surprinderea mulţimii, artistul britanic a ieşit pe scenă îmbrăcat în tricoul Naţionalei de fotbal a României.
Concertul a fost plin de momente ine­dite, spectatorii folosindu-se de luminile telefoanelor mobile în timp ce Ed Sheeran a interpretat unul dintre cele mai îndrăgite hituri ale sale, melodia „Perfect”. Miile de fani au cântat alături de artist şi au creat o atmosferă cu adevărat specială.
„Show-ul a fost unul de excepţie, iar pe scena spectaculoasă, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile consecrate ale artistului, cântate vers cu vers de fani. Ed Sheeran este un one man show incredi­bil, care interacţionează mult cu fanii, iar momentele în care a fluturat stea­gul tricolor luat din public minute în şir pe scenă sau când a apărut purtând tricoul echipei naţionale de fotbal a României i-au cucerit chiar şi mai mult, dacă era cumva posibil, pe spectatori”, spun organizatorii.
Pe reţelele de socializare, utilizatorii au publicat imagini şi filmări de la primul concert al artistului în România, aceştia declarându-se impresionaţi de eveniment şi lăudând performanţa cântăreţului pe Arena Naţională.
Artistul va pleca în cursul zilei de azi din România.

Recomandările redacției