Spectacol: Şoimii Pâncota – Sănătatea Cluj 8-1 (5-0)

0
334

popRevenită acasă după exilul de la Sebiş la Sebiş, Şoimii Pâncota s-a dezlănţuit la primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri. Rănită în orgoliu după înfrângerile judeţene cu Naţional Sebiş şi CS Ineu, trupa lui Dan Cuedan s-a răzbunat pe bieţii „viruşi verzi” de la Sănătatea Cluj. Șoimii s-au instalat în jumătatea adversă încă de la început, iar dominarea s-a concretizat în minutul 12, când Hosu a trimis un șut pe jos în diagonală, de la 14 metri, fără speranțe pentru goalkeeperul celor de la Sănătatea, 1-0. După numai două minute, echipa lui Cuedan s-a desprins la 2-0: Sergiu Pop a pătruns pe partea stângă în careul clujean și a marcat cu șut la colțul scurt.
Conturi încheiate după o jumătate de oră
Cei din Podgorie au rezolvat deja ecuația meciului în minutul 22, când avea să se facă 3-0, Alin Mihai reluând perfect lovitura de colț executată de Păcurar. Jucătorul venit de la Botoșani a fost și la originea golului patru, căzut două minute mai târziu, când Sergiu Pop a marcat pentru 4-0. Sănătatea a încasat golul cinci în minutul 31, reuşită semnată de Lung, care a înscris cu capul, după un corner bine bătut de Dubeștean. Nici pauza nu a fost un sfetnic bun pentru oaspeţi, iar repriza secundă a adus încă trei goluri în poarta nefericitului Vlad Pop.
Scorul etapei în Podgorie
Sănătatea a marcat golul de onoare în minutul 64 prin Alexadru Pop, dar Pâncota a răspuns repede prin nou-intratul Bulza, aflat la prima reușită în Liga a III-a: atacantul a finalizat din 6 metri o acțiune prelungită de atac în minutul 72, 6-1. După trei minute, scorul a luat proporții, Lengyel executân-                  du-l pe portarul vizitatorilor din 8 metri, 7-1, pentru ca alb-negrii să îşi treacă în cont cea mai clară victorie înregistrată în seria a V-a. A fost 8-1, elevii lui Cuedan marcând și la ultima fază prin Burian, în al patrulea minut de prelungiri.
Formaţii:
Pâncota: Pașcalău – Vițu, Lengyel, Lung, Dubeștean – Hosu, Issa (52 Gavriș), Nistor, Păcurar (85 Morar) – Mihai (78 Burian), Sg. Pop (67 Bulza).
Sănătatea: Vl. Pop – Bucur (58 Leahu), Văidean, Șoș, Tothăzan, M. Pop, Al-bouchi (74 Kiss), Boska, Vădana, Al. Pop, Ceaca (80 Nicula).
Arbitri: Mara Iscru – Ciprian Fiter, Călin Putyer (toți din Bihor). Observatori: Constantin Făniță (Timișoara), Gheorghe Bologan (Bihor).
S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.