Spectacole din Oradea, Satu Mare și Cluj Napoca, pe scena teatrului arădean

0
487

„Luna plină de teatru”, cel mai popular proiect teatral arădean vine în 2020, cu șapte… porții de răsfăț în plus. Astfel, programul maratonului teatral care se desfășoară între 9 ianuarie și 9 februarie 2020, pe scenele Teatrului Clasic „Ioan Slavici” cuprinde, pe lângă reprezentații ale spectacolelor din repertoriul propriu, și șapte producții invitate. Este vorba despre spectacole din Oradea, Satu Mare și Cluj Napoca. Pentru ca surpriza să fie mai mare, pentru prima oară, în 2020, „Luna plină de teatru” înscrie în program și spectacole dedicate copiilor și adolescenților.

Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11, în Sala Marionete se joacă spectacolul „De ce are iepurașul urechile lungi sau Iepurașul și Omul din Lună”, producție a Teatrului de Nord Satu Mare. Aceeași zi de 11 februarie lansează, de la ora 19, în Sala mare, o… tentație teatrală și pentru publicul adult, tentație venită tot din partea Teatrului de Nord Satu Mare: spectacolul Almost, Maine, de John Cariani. „Tără(z)boi” – este povestea pe care actorii Teatrului de Nord Satu Mare o spun pe scena Sălii mari a TCISA în 12 ianuarie, de la ora 19. Umor și aventură pentru cei mici. „Apolodor, pinguinul călător” îi provoacă pe puștii amatori de teatru și povești cu tâlc la o călătorie magică pusă la cale de regizorul Sebastian Lupu și actorii Teatrul „Regina Maria” Oradea. Spectacolul este adăpostit de Sala mare a Teatrului Clasic, marți, 21 ianuarie, de la ora 11. „Un liceu din zilele noastre. Ziarele de scandal ar spune că e un liceu „de fițe”. Directorul ar spune că e un liceu „cu renume”. Fata deprimată ar spune că e un liceu fucked up rău de tot”. Băiatul bătăuș ar spune că e un liceu „destul de cool”. Până la urmă e un liceu ca toate celelalte. Pe scurt: „Exploziv”, un spectacol construit de regizorul Rareș Budileanu pe un text semnat Elise Wilk. Oproducție a Teatrului „Regina Maria” Oradea, dedicată adolescenților și jucată în cadrul „Lunii pline de teatru”, marți, 21 ianuarie, de la ora 19, în Sala mare a TCISA. „Bagajul cu oameni” de Jane Wagner, un one woman show cu Diana Ioana Licu, încheie seria de spectacole invitate în cadrul proiectului „Luna plină de teatru” 2020. Acesta este programat marți 28 ianuarie, de la ora 19, în sala 30/3.

Prețul unic al biletelor la spectacolele prezentate în proiectul „Luna plină de teatru” este de 10 lei. „Luna plină de teatru” este un eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.