pancotaEșecul cu Becicherecu Mic, de la mijlocul săptămânii trecute, aducea un semnal de alarmă în tabăra Pâncotei. Dar după confruntarea de sâmbătă dimineață cu Olimpia Satu Mare, trupa din Podgorie are motive să spere la mai bine. A fost 1-1 în duelul fostelor co­lege din C5, cu gol arădean căzut după ce un fundaș al Olimpiei a deviat în poarta sa un șut-centrare expediat de Nădăban. Marinescu și Gavriș au fost remarcații staff-ului Șoimilor, care par deciși să continue campania de achiziții. Președintele Pavel Piroș e în legătură directă cu mai mulți agenți pentru un fundaș stânga, mijlocaș central închizător și vârf.
Contra Olimpiei au jucat Pașcalău (68 Irimia) – Vițu, Rusu, Lung, Du­beș­tean – Nistor (60 Lengyel) – Gavriș (70 Dumitrescu), Marinescu (54 Uibariu), Mihai (65 Ganea) – Nădăban (77 Mitu), Bulza (78 Burian).
Marți, Șoimii Pâncota merge în Bihor pentru duelul cu FC Hidișel, din turul III al Cupei României. Sâmbăta viitoare, în Podgorie ar fi trebuit să sosească CSMS Iași, dar cum ultimele evenimente i-ar putea readuce pe cei din Copou în Liga I, amicalul a căzut, iar tabăra arădeană se va reorienta.

Recomandările redacției