poloDoar două „duble” mai are de disputat echipa de polo a AMEFA-ei în sezonul regulat al Superligii Naţionale din România. La capătul lor, arădenii speră să-și vadă atins obiectivul, acela de a-și consolida locul 4 în clasament.
Sâmbătă, de la ora 17,00, şi duminică – ora 10,00, în bazinul „Delfinul”, elevii lui Cristian Cosma vor înfrunta Dinamo Bucureşti, a doua clasată în Superligă. Realiști, arădenii mărturi­sesc că nu de această întâlnire sunt legate marile lor așteptări vizavi de îndeplinirea obiectivului, dar vor încerca să scoată maxim. Din primul joc cu bucureștenii va lipsi Vancsik, suspendat. În plus Laza, care acuză probleme medicale de multă vreme. Săptămâna viitoare AMEFA îşi joacă la Bucureşti locul 4 în clasament, în dubla cu Rapid. „În mod normal va fi greu să scoatem ceva din meciul cu Dinamo. Dar, dacă batem ambele meciuri la Rapid, ceea ce ar fi de aşteptat, vom termina pe patru”, anticipează antrenorul Cristian Cosma. AMEFA e acum la egalitate cu Sportul Studenţesc, la 31 de puncte, locurile 4-5, dar echipa arădeană are avantajul meciurilor directe, după dubla victorie din tur
Trecând la categoria juniorilor I, faptul că a terminat pe primul loc în seria zonală. AMEFA a primit dreptul de a organiza primul turneu final. Acesta va avea loc probabil la finalul lunii mai, în timp ce cu medaliile pe masă se va juca în iunie, la Bucureşti.

Recomandările redacției