lifturiConducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a lansat procedura de achiziţie publică în urma căreia vor fi cumpărate două lifturi noi.
Contractul prevede achiziţionarea a două ascensoare incluzând proiectare, fabricare, transport, demontarea celor vechi şi asigurarea service-ului pentru cele noi. Valoarea estimată a contractului este de 290.322 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 9 august 2013, ora 15.00.
Conform caietului de sarcini, spitalul are în funcţiune două ascensoare vechi, uzate, date în folo­sinţă odată cu inaugurarea spitatului, în anul 1981. Cele două ascensoare nu mai prezintă siguranţă în exploatare şi sunt în situaţia de a nu mai primi aviz de funcţionare din partea specialiştilor. „Dorim înlocuirea celor două ascensoare vechi, unul pentru personalul medical, unul pentru pacienţi cu două ascensoare noi, păstrând actuala construcţie intactă, respectiv camera liftului, calea de rulare şi puţul liftului, iar noile ascensoare să fie proiectate şi executate astfel încât să se încadreze în condiţiile existente”, se mai arată în caietul de sarcini. (Ş.M.)

Lasă un răspuns

Recomandările redacției