Spitalul Judeţean are în dotare noi aparaturi medicale

0
187

spital dotari

Noi dotări medicale au fost achiziţionate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Arad.

Recent s-au achiziţionat două aparaturi – un sistem suport hemodinamictip balon de contrapulsaţie, respectiv un defibrilator electric. Investiţia se ridică la 206.640 de lei  – 184.140 de lei sistemul suport hemodinamic şi 22.500 lei defibrilatorul.

„Aceste achiziţii fac parte din ambiţiosul proiect din sistemul sanitar prin care dorim să aducem Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă la standarde moderne. Arădenii merită să aibă un sistem de sănătate competitiv. Prioritatea noastră e viaţa şi sănătatea, iar prin aceste investiţii creştem calitatea actului administrativ”, a susţinut Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Consiliul Judeţean îşi continuă strategia centrată pe rezolvarea problemelor comunităţii în domeniul infrastructurii sănătăţii. „Avem nevoie cu toţii de un spital cu nivel înalt de dotare, care să asigure furnizarea serviciilor medicale cu grad mare de complexitate, atât în interesul pacienţilor, cât şi al corpului medical. Este un pas firesc spre normalitate şi o resetare totală a orientării, strict şi exclusiv către comunitate”, a conchis Nicolae Ioţcu. Consiliul Judeţean Arad a început să aplice această strategie începând cu anul 2010, prin preluarea în administrare a spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.