Spitalul Județean mulțumește INTECO HOLDING SRL pentru încă o donație de 24.000 de euro

0
562

Săptămâna trecută unul dintre chiller-ele montate în Unitatea Primire Urgențe s-a defectat, iar aparatura existentă nu a mai putut face față temperaturilor caniculare. Societatea INTECO HOLDING SRL a răspuns prompt solicitării Spitalului Județean și a ajutat să cumpere un alt aparat pentru a asigura temperatura optimă în unitate.

Mulțumim INTECO HOLDING SRL care și anul acesta este alături de noi, donând spitalului un chiller și materialele necesare pentru montare, în valoare de 24.000 de euro! Mulțumim totodată D&D GROUP care ne-a ajutat cu transportul aparaturii.
Săptămâna trecută unul dintre chiller-ele montate în Unitatea Primire Urgențe s-a defectat, iar aparatura existentă nu a mai putut face față temperaturilor caniculare. Mulțumim companiei pentru ajutorul acordat atât anul acesta cât și pe parcursul anului trecut. Îmi exprim toată recunoștința și mulțumirea pentru personalul Unității Primire Urgențe care a fost nevoit să lucreze câteva zile în condiții caniculare și nu în ultimul rând le mulțumesc pentru înțelegere, pacienților care au avut, zilele acestea, nevoie de investigații medicale în regim de urgență” a precizat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.