Spitalul Județean a primit ca donație o serie de dotări

0
426

dotari

Spitalul Județean s-a dotat cu noi echipamente medicale de aproape 25.000 de euro, printr-o nouă donație primită la finele săptămânii trecute.

Joi, 15 ianuarie, în incinta  Spitalului  Clinic Judetean de Urgență Arad au ajuns primele donații din  acest an, în valoare totală de 24.500 de euro,  constând în paturi cu comandă electrică, noptiere, scutece, scaune cu rotile și saltele , intermediate de către Asociația „Cetatea Voluntarilor“, în colaborare cu Consiliul Judetean Arad.

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ Arad a început demersurile utilării Spitalului Județean Arad, anul trecut, primele donații fiind aduse în perioada 13 noiembrie -18 decembrie 2014 . La fel ca și de această dată, transportul a cuprins paturi cu comandă electrică,dar pe lângă acestea, aparatura medicală, noptiere, produse de incontinență, frigidere, pansamente, scaune cu rotile, ustensile și multe altele, în valoare totala de 77.525 euro.

Membrii asociației promit că vor continua ceea ce au început anul trecut și asta cu atât mai mult cu cât, susțin aceștia, atenția acordată sănătății trebuie să fie de maximă importanță.

Dotările vor deservi mai multe secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.