Consiliul Judeţean a anunţat pe siteul propriu că pentru funcţia de manager general al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă se va organiza concurs între 21 decembrie anul acesta şi 7 ianuarie anul viitor. Aşadar este clar că Spitalul Judeţean va trece pragul noului an 2016 fără manager general cu acte în regulă.
Conform anunţului CJ Arad, condiţiile de înscriere în concurs sunt aceleaşi ca şi la precedentul.
Reamintim că pentru ocuparea postului vacant de manager general al SCJU Arad a mai fost organizat un concurs, însă singura candidată înscrisă, dr. Teodora Olariu, „a picat cu succes” chiar de la prima probă, cea scrisă (test-grilă), proba fiind eliminatorie.
Postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a devenit vacant la 1 mai 2015, dată la care a expirat contractul de management al fostei directoare, dr. Teodora Olariu, chiar cea care n-a reuşit să treacă de proba scrisă la trecutul concurs. De la acea dată, interimatul funcţiei a fost asigurat de dr. Adrian Wiener, iniţial pe o perioadă de şase luni, mandatul fiindu-i prelungit la expirarea perioadei.
De notat este că după concursul pierdut de dr. Teodora Olariu, preşedintele CJ Adrian Ţolea a numit noi interimari pe posturile executive de conducere, respectiv dr. Monica Puticiu ca directoare medicală în locul dr. Carmen Neamţu, asistenta Gabriela Ma­cavei în locul Mirelei Bălan ca directoare de îngrijiri şi Carmen Lucuța ca director economic în locul Niculinei Popa, numiri motivate de Adrian Ţolea prin expirarea man­datelor celor trei şi prin voinţa sa de a da un semnal de înnoire pentru cel mai împortant aşezământ medical al judeţului.

Recomandările redacției