spital sebi biologSituaţia unui obiectiv important al oraşului –  Spitalul Orăşenesc Sebiş – este în sfârşit pe cale de a se lămuri şi îmbunătăţi.
După ne-a spus şi primul edil Gheor­ghe Feieş acestă unitate este pe cale de a primi mai mult ajutor – mai ales financiar, din partea administraţiei; după ce o perioadă, mai ales din cauza unor situaţii legislative contradictorii, unitatea a stagnat.
Managerul spitalului, doctorul     Cristian Sârbu ne-a precizat că, în sfârşit „Primăria oraşului a luat în        subordine Spitalul Orăşenesc, ceea ce este un aspect pozitiv“.
Cât priveşte situaţia acestui aşezământ doctorul Cristian Sârbu ne-a precizat câteva coordonate.
„Spitalul Orăşenesc Sebiş are un număr de 86 de paturi, la ora actuală. Suntem acum într-un amplu proces de modernizare în vederea realizării condiţiilor optime în ceea ce priveşte infrastructura, ca să zic aşa. Ne bucurăm că primarul Gheorghe Feieş ne sprijină, având o mare preocupare pentru acest obiectiv, atât de important pentru toţi locuitorii.  Avem acum un laborator care este dotat cu aparatură de ultimă generaţie în care au fost făcute investiţii uriaşe, pot spune“ a adăugat acesta.
Cât priveşte personalul care lucrează aici, lucrurile stau şi aici destul de bine.
„Laboratorul dispune şi de un spaţiu generos iar personalul are în componenţă medic, asistente şi un biolog; nouă ni se trimit, de la dispensare, bolnavii pentru efectua­rea analizelor medicale. Aria este lărgită, cuprinzând toată zona“ – a fost precizarea biologului Flavia Cev.

Recomandările redacției