Daniel Raul Lazăr, un arădean care în ultimii ani a făcut orașul nostru cunoscut până în cealaltă parte a lumii. Polițist de meserie, el participă la toate concursurile dedicate polițiștilor, de la cele mai mici, la cele mai mari și de foarte puține ori nu a reușit să ajungă pe una dintre treptele podiumului.

Judoka Daniel a reușit încă o dată, în data de 11 august a.c., să fie o mândrie pentru noi, de această dată ajutat de câțiva afaceriști arădeni a reușit să ajungă până în China. Acolo, așa cum deja ne-a obișnuit, a ajuns pe a treia treaptă a podiumului, acesta clasându-se pe locul trei și luând acasă medalia de bronz la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor organizate tocmai în China.

Mă simt onorat să reprezint România la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor din China!!!Aș dori să le mulțumesc domnilor Ovidiu Palcu și Andrei Bodea pentru susținerea financiară deoarece datorită lor am reușit să ajung aici și să particip pentru a doua oară la un astfel de eveniment minunat! Vă mulțumesc din suflet!!“, a fost postarea scrisă de Daniel pe pagina sa de facebook înainte de începerea competiției.

Acesta a trecut prin meciuri grele și, într-un final a reușit să învingă un judoka de origine rusă căruia i-a luat medalia de la gât și astfel a reușit să urce pe podium.

Medaliat cu bronz la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor -judo-. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor celor care m-ați susținut și m-ați încurajat!!! Mulțumesc sponsorilor #INTECOHOLDING și #MAXXIMUS1607 și nu în ultimul rând domnului profesor Loghin Lazăr!!!Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!!!“, a fost cea de-a doua postare făcută de acesta, la doar câteva minute după ce a reușit să cucerească medalia de bronz.

Recomandările redacției