boxBox Club Pecica se află, încă de la începutul anului, în pregătiri: de această dată în vederea participării la mai multe competiţii de rang înalt.
Managerul Adolf Ivanovici spune că cea mai apropiată competiţie se va desfăşura săptămâna viitoare, în data de 12 februarie va avea loc la Horezu, judeţul Vâlcea, şi este Cupa României de juniori, unde Box Club Pecica va participa cu doi sportivi: Bostan Raul la categoria 46 de kilograme şi Leonache Andrei la categoria de 54 de kilograme.
„Obiectivul clubului este obţi­nerea unei medalii la această competiţie” – spune el.
În data de 8 martie, România va fi reprezentată la un prestigios turneu piramidal de box de către un sportiv al Box Club Pecica, o onoare şi realizare foarte mare. Este vorba despre campionul na­ţional Alexandru Cristofor, care va merge în Grecia, unde va întâlni primii şapte sportivi din Europa, competiţia urmând să fie transmisă în direct de postul de televiziune Eurosport.
„Efectuăm pregătiri de o lună şi jumătate pentru această compe­tiţie de foarte înalt rang, fiind o premieră pentru Box Club Pecica care ne face foarte mândri. Sperăm ca sportivul nostru să aibă un parcurs bun” a explicat Ivanovici.
Câteva zile mai târziu, în 12 martie va avea loc Cupa României de seniori, unde clubul şi oraşul îl vor avea ca re­prezentant pe Gheorghe Braşoveanu, surpriza de la ediţia de anul trecut, ce a avut loc în oraşul nostru, când tânărul sportiv a fost medaliat atunci cu bronz. Va fi prezent la competiţie şi Alexandru Cristofor, campionul pe anul trecut, obiectivul fiind clar: două medalii, pentru că amândoi sunt sportivi valoroşi.
Managerul Adolf Ivanovici a ţinut să adaugă şi faptul că Box Club Pecica va fi singurul club din tot judeţul Arad care participă la Cupa României.

Recomandările redacției