Sportivul arădean a terminat pe podium la Campionatul European de Unifight Seniori

0
409

La Ploiești a avut loc în perioada 18-23 iulie 2016, Campionatul European de Unifight Seniori la sala Sporturilor Leonard Doroftei.

Sportivul arădean Raul Daniel Lazăr a participat la categoria 60 de kilograme și în cele din urmă a reușit să se claseze pe podium obținând medialia de bronz. Anul acesta sportviul a mai obținut o medalie de aur la Campionatul Național de Judo pe MAI, o medalie de argint la Campionatul Național de Unifight tot pe MAI și tot o medalie de argint la Campionatul European a polițiștilor și pompierilor.

Concursul a fost destul de dificil, am avut de înfruntat adversari din mai multe țări. Eu mă declar mulțumit de prestația pe care am avut-o la acest campionat european și mai ales a rezultatelor obținute pe parcursul acestui an. Sper ca anul viitor să am cel puțin la fel de bune rezultate ca și în acest an. Pe această cale vreau să le mulțumesc colegilor și prietenilor mei care au fost alături de mine dar în special tatălui meu Lazăr Loghin care m-a pregătit de-a lungul timpului pentru concursurile la care am obținut performanțe deosebite“ a spus sportivul arădean Raul Daniel Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.