Sportivul săptămânii: Alexandru Roșca (UTA U19)

0
186

Glasul Aradului a început o acțiune prin care dorește să promoveze tinerii sportivii arădeni. În această săptămână îl vom prezenta pe fotbalistul Alexandru Roșca de la Academia UTA U19. Alexandru are 17 ani și a început fotbalul de la vârsta de șapte ani, iar acum a ajuns să participe la unele antrenamente ale seniorilor „Bătrânei Doamne“. În prezent acesta este antrenat de către Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi la Academia UTA, dar și cu Dan Țapoș și Marius Mârne, antrenorii cu portarii de la academie. Tânărul fotbalist îl are ca idol pe portarul de la clubul spaniol FC Barcelona, Marc-André ter Stegen deoarece se regăsește în stilul acestuia de joc.

Alex se vede peste cinci ani în componența lotului arădean de seniori, însă visul lui este acela de a ajunge în Bundesliga, alături de cei mai buni. Pe lângă fotbal, Alex are și alte pasiuni, în general activități sportive precum tenisul sau mersul pe bicicletă.

Sunt un băiat ambițios și competitiv și încerc zi de zi să îmi întrec limitele. Puținul nu m-a mulțumit niciodată și mereu mi-am dus limitele la extrem până am obținut ce mi-am dorit. În fiecare zi am o nouă oportunitate de a fi mai bun și tocmai de asta îmi place să ies în evidentă. Aș vrea să le mulțumesc antrenorilor mei care s-au implicat în dezvoltarea mea ca sportiv, dar și ca om“, a povestit tânărul portar al echipei UTA Under19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.