Sprijin pentru asigurarea transportului elevilor

0
719

Primăria Săvârșin a cerut sprijin din partea Inspectoratului Școlar Județean Arad, pentru asigurarea unui microbuz destinat transportului elevilor.
În urmă cu ceva timp, în urma unui incident în trafic, unul din microbuzele școlii a fost avariat. Astfel, în folosință, pentru transportul elevilor din localitățile aparținătoare au mai rămas doar două microbuze. Acestea două nu pot face față programului de traseu și numărului de elevi, care odată cu începerea anului școlar, a crescut.
„Am apelat la Inspectoratul Școlar să ne ajute prin transferarea unui microbuz care să îl înlocuiască pe cel avariat în incident. În cazul acestuia din urmă, suntem în proces și urmărim să ne recuperăm banii de la asigurator. Valoarea este mare și doar așa am putea rezolva problema. Numărul copiilor înscriși la școală a crescut în acest an școlar și asta face ca nevoia de mijloc de transport să fie mai mare. Dacă ar trebui să ne descurcăm doar cu cele două, programul de transport ar trebui să înceapă dimineața la ora 6.30, pentru ca microbuzul să poată ajunge la copiii de la capăt de linie, ceea ce nu ar fi indicat. Așa că avem nevoie de microbuz, pentru ca programul de transport al copiilor să fie unul normal”, a susținut edilul Săvârșinului, Ioan Vodicean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.