Am vorbit, într-un articol similar, în ziarul nostru, despre grupul „Alături de îngerii în halate albe”, care a adunat oameni cu suflet mare, arădeni care au înțeles cât de mult contează susținerea cadrelor medicale, dar și a celor bolnavi, în aceste clipe grele pe care le trăim.
Așadar, să știți că mâncărurile calde, apa, sucurile și orice alt ajutor din partea oamenilor cu valori nu au încetat să ajungă la Spitalul Județean Arad nici măcar pentru o singură zi.
Am urmărit acest grup și am constatat că, la fel cum medicii noștri nu își permit să aibă liber, nici participanții grupului nu îi lasă cu mâna goală și vin la orice oră, cu orice, dar neapărat cu vorbe bune și cu toată susținerea pe care le-o pot oferi personalului nostru și pacienților de la spital.
Iată că și astăzi, la ora nouă dimineața, în compartimentul de Triaj la SCJU Arad, au ajuns deja alți arădeni dornici de a ajuta. 
„Ora 9.00 Triaj, spitalul județean Arad!
Familia Marian Maria, să vă răsplătească Dumnezeu înzecit!
Și astăzi, bolnavii din containere și cadrele medicale, beneficiază de apă și hrană venită din partea oamenilor de bine!”, a spus administratoarea grupului de pe facebook.
 

Recomandările redacției