Stadion plin cu Mioveniul, repetiție pentru Dinamo: Clubul UTA a fixat prețurile biletelor!

0
379

Dacă vizita codașei Sportul Snagov nu a adus mai mult de 2.000 de fani arădeni pe „Motorul”, UTA – Mioveni a umplut stadionul duminică dimineaţă. Au fost aproape 4.000 de oameni pe arena din Aradul Nou, în majoritatea sectoarelor spectatorii luând loc și pe treptele de acces.
Practic, a fost depășită audiența de la confruntarea cu Csikszereda și vorbim despre o partidă televizată, programată duminică dimineața. „Până la urmă, la cum au decurs lucrurile spre final, e un punct câștigat, chiar dacă îmi pare rău că nu am câștigat pentru fani. Au fost, din nou, extraordinari, ne-au împins de la spate. Le mulțumim pentru asta și vrem ca data viitoare să ne prezentăm mai bine și să interepretăm mai bine situațiile de joc”, a spus Laszlo Balint la finalul disputei cu argeșenii.
Iar „data viitoare” pe „Motorul” pentru „Bătrâna Doamnă” e cu Dinamo, în 16-imile Cupei României. Până la urmă, cele două echipe nu vor mai evolua la lumina reflectoarelor, iar gruparea arădeană evită cheltuielile cu închiriatul nocturnei, de aproximativ 60 de mii de euro cu tot cu drumul și perso­nalului specializat cu montarea sa.
Conform conducerii „Bătrânei Doamne” un rol important în mutarea confruntării la lumina zilei, a avut chiar primul edil al orașului. „Apreciem sprijinul primit din partea Primăriei Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord dintre FRF, televiziunile care dețin drepturile de transmisie și cluburile UTA și Dinamo. Ne bucurăm că se menține ora oficială de joc pentru luna septembrie și, astfel, s-a exclus varianta ca această partidă importantă pentru fotbalul arădean să se dispute în alt oraș. Totodată, s-au evitat și cheltuieli prea mari, inutile din punctul nostru de vedere, iar cât mai mulți suporteri arădeni vor avea ocazia să asiste la acest eveniment de excepție pentru comunitatea noastră”, a spus Codru Grădinariu, directorul general al Campioanei Provinciei.
Așadar, televiziunile și FRF-ul au acceptat ca cele mai titrate grupări „roș-albe” din fotbalul românesc să se lupte un loc în optimile Cupei României marți, 24 septembrie, începând cu ora 16,30, pe Arena „Motorul”. Ieri, Clubul UTA a fixat prețurile de intrare la meci, biletele urmând să se co­mercializeze începând de joi. Dar iată anunțul integral al grupării fanion a Aradului:
„Conducerea Clubului UTA a stabilit coordonatele accesului publicului la meciul UTA – Dinamo Bucureşti, din Cupa României, meci programat marţi, 24 septembrie, ora 16:30, pe stadionul Motorul.
Tarifele biletelor sunt următoarele:
· Adulţi: 30 de lei
· Elevi: 10 lei (pe baza carnetului de elev)
Copiii cu vârstă sub 10 ani beneficiază de acces gratuit.
Posesorii abonamentelor VIP, precum şi abonaţii care deţin cardul de fidelitate „Şi eu susţin UTA Arad” beneficiază de intrarea gratuită.
Toţi abonaţii vor avea locuri şi bilete rezervate până vineri, 20 septembrie, ora 18:00.
O persoană poate achiziţiona maxim 4 bilete.
În ziua meciului, publicul are acces în tribunele stadionului Motorul începând cu ora 15:00.
Program vânzare bilete (sediul clubului, Calea Victoriei, nr. 20)
Joi, 19 septembrie, orele 11:00 – 14:00 şi 16:00 – 18:00
Vineri, 20 septembrie, orele 11:00 – 14:00 şi 16:00 – 18:00
Sâmbătă, 21 septembrie, orele 10:00 – 12:00”
Fără doar și poate, dacă vor mai rămâne tichete de comercializat, Clubul UTA le va pune în vânzare și luni și, eventual, marți, în ziua meciului. Dar, până atunci, arădenii se vor deplasa în orașul lui Brâncuși pentru a da piept cu Pandurii, în cadrul rundei a 8-a a ligii secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.