Stadionul și alte două obiective din Chișineu-Criș, monitorizate video

0
346

După lunga serie de modernizări aflate în derulare în oraș, administrația din Chișineu-Criș face eforturi, în ultima vreme, să se pună la zi și cu unele metode moderne în ceea ce privește siguranța cetățenilor prin monitorizări video.
Astfel, în unele zone zone din oraș, cu sprijinul Primăriei Orașului Chișineu-Criș și a unor investitori de profil s-au instalat unele astfel de sisteme de supra­- veghere. „Cu sprijinul firmei Starnet Media din Cluj-Napoca, la Stadionul de fotbal Crișul Chișineu-Criș a fost instalat recent un sistem de ultimă generație pentru monitorizare video. Acesta constă în cinci camere video performante – și cu vedere pe timp de noapte“ ne spunea un responsabil din cadrul administrației locale a orașului.
În perioada următoare fiind preconizate a se instala astfel de monitorizări și în alte câteva zone. „Și parcul din spatele Pieței Avram Iancu va beneficia de sistem de monitorizare video. De asemenea, de montarea unor sis­teme de alarmă vor beneficia și două obiective locale: este vorba de Casa de Cultură din Chișineu-Criș și de Sala de Sport din Nădab“, ne-a  precizat în final aceeași responsabili crișeni.    (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.