Stadiul anchetei: omor calificat cu premeditare

0
487

Anchetatorii se reorientează în momentul de față, în ceea ce privește asasinatul cu bombă a fostului om de afaceri, Ioan Crișan. Astfel, aceștia merg pe infracțiunea de omor calificat cu premeditare.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție  vine cu un comincat care precizează faptul că: „Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin.

În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la fața locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate. 

 În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activități de urmărire penală în ritm continuu și susținut. 

În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiție și soluționării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.