Național Sebiș a realizat cea de-a treia mutare a iernii. După fundașul Pîslaru și mijlocașul Ru­gină, Călin Cojocaru și-a asigurat și serviciile unui atacant. De fapt vorbim despre o ștafetă la nivelul compartimentului ofensiv între Cosmin Ionică, jucător care marcase doar două goluri în toamna anului trecut și Daniel Mărgărit.
Noua achiziție are 21 de ani, 1,80 metri și în prima parte a sezonului a îmbrăcat tricoul liderului din C4, ACS Șirineasa. Vorbim despre un fotbalist crescut de Pandurii Târgu Jiu, care, în vremea junioratului, a evoluat cu destul succes la echipa „satelit” din Liga 3-a, dar are în spate și o aventură cu ASU Poli în eșalonul secund. „În locul lui Ionică, fotbalist care ne-a solicitat rezilierea pentru a juca mai aproape de casă, în zona Bucureștiului, am optat pentru un atacant în care ne punem mari speranțe, care a confirmat în Liga a III-a, dar s-a descurcat destul de bine și la Poli”, a anunțat Călin Cojocaru, manager și antrenor al formației de pe Crișul Alb.
Mărgărit se află de luni la Sebiș, iar, ieri, a debutat în amicalul pe care noua sa echipă l-a disputat contra divizionarei a patra, CS Ineu și pe care l-a câștigat cu…. Fostul „pandur” a fost titular și a obținut penalty-ul din care Ruță a deschis scorul.

Recomandările redacției