Stagii plătite la Consiliul European pentru tinerii arădeni

0
251

Ești tânăr, împlicat și ți-ai dori lucrezi la Consiliul European? Iată cum poți proceda.

Există, în fiecare an, aproximativ 100 de locuri disponibile pentru stagii remunerate, aproximativ 20 de locuri pentru stagii neremunerate obligatorii și până la 6 locuri remunerate pentru stagiari cu handicap. Tinerii arădeni care doresc să ajungă stagiari la Consiliul Europen, îsi pot depune candidatura până în 15 martie 2021.

Organizarea stagiilor este în prezent oarecum afectată de pandemia de COVID-19. Astfel că stagiile din perioada septembrie-ianuarie 2021 vor debuta în mediul online, iar stagiarilor veniți din Arad, nu li se va impune să se afle la Bruxelles pentru începerea stagiului.

Candidații arădeni selectați, vor fi informați în timp util cu privire la orice modificări.

De asemenea, în funcție de situația răspândirii virusului Covid, stagiarii arădeni vor fi invitați să participe la un program de studii care include vizite și conferințe în cadrul altor instituții ale UE de la Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg.

Candidații din Arad trebuie să cunoască foarte bine cel puțin două limbi oficiale ale UE. În prezent, majoritatea candidaturilor sunt depuse de candidați cu calificări în drept, științe politice, relații internaționale, studii europene și economie.

Se caută, totodată arădeni cu calificări și în alte domenii, cum ar fi: traducere, resurse umane, comunicare, științele educației, informatică (platforme de colaborare), arhivistică și gestionarea documentelor, geniu civil, concepție grafică, multimedia, agricultură, inginerie biochimică, sănătate și siguranța alimentelor, gestionarea energiei, mediu, inginerie aerospațială.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Biroul pentru stagii: Telefon: +32 22813677

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.