Stagiunea Culturală de la Teatrul de Vară din Moneasa continuă și în luna august

0
450

Stagiunea Culturală de la Teatrul de Vară din Moneasa continuă și în luna august, cu muzică, teatru și dans.

Evenimentele, organizate de Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean, se vor desfășura sâmbăta, iar intrarea este liberă.

Astfel, sâmbăta, 7 august, de la ora 19, arădenii și turiștii din Moneasa pot vedea spectacolul de teatru „Bagajul cu oameni”, un concept de și cu Diana Licu. De la ora 20, va avea loc un recital al Școlii Populare de Arte, pe afiș figurând Arthur Horeanu, Lorena Gâlea și Raul Nica Band. De la ora 21, Ansamblul Arădeana-Arad va prezenta „Dansuri populare”.

Sâmbătă, 14 august, de la ora 19, Compania Niros va susține spectacolul de teatru de păpuși „Pădurea fermecată”, iar de la ora 20 va urca pe scenă Taraful Școlii Populare de Arte, soliști fiind Alexandra Madaras, Teodora Sârbu, Edi Motan, Sorina Lupșa, Ema Criham, Andrei Gurău și Cornelia Căprariu Roman.

În sâmbăta de 21 august, de la ora 19, va avea loc spectacolul de improvizație „Just Push Play”, urmând ca, de la ora 20, publicul să poată urmări din nou „Dansuri populare”, de această dată prezentate  de Ansamblul Busuiocul din Sântana.

Nu în ultimul rând, sâmbăta, 28 august, de la ora 19, îl puteți vedea pe binecunoscutul actor Zoltan Lovas, într-un one man show denumit „America, America”, în regia Lianei Didilescu. De la ora 20, Școala de dans Sesto Senso va susține un spectacol de dans, coregrafia fiind semnată de Sergiu Ianc. Totul se va încheia cu un concert de muzică clasică prezentat de Școala Populară de Arte, care va începe la 20.30.

Menționăm că la spectacole pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cu test RT-PCR negativ făcut de maxim 72 de ore, cu test antigen rapid făcut în urmă cu maxim 24 de ore sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu Sars-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății.

Participarea la spectacole se face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.