Albert Stahl a revenit după pauza destul de lungă cauzată de diferitele accidentări, probleme care au apărut atât sezonul trecut, cât și în cel actual.
Mijlocașul de bandă a fost titular atât la Bacău, cât și dumunică, cu FC Argeș, partidă în care a avut câteva acțiuni bune, între care și o ratare destul de mare în debutul meciului. „Am avut o accidentare urâtă, rupturi pe ligamentele de la gleznă. Sper că mi-am revenit, văd că azi am rezistat 90 de minute și e un pas în față. Am încercat să dau tot ce pot, dar, din păcate, am pierdut astăzi. La 0-0 am scăpat singur cu portarul, dar am fost incomodat de fundașii centrali. Eram între ei și am încercat să dau pe sub portar. Nu am avut timp să ridic peste el mingea, altfel aș fi încercat această execuție. La a doua fază nu am ajuns la minge, dacă o ajungeam, gândeam altfel faza” a ne-a mărturisit tânărul mijlocaș lateral
Folosit mai mult în banda dreaptă în precedentele confruntări din eșalonul secund, Stahl a fost trecut în stânga în disputa cu argeșenii. „La juniori, tot timpul am jucat în banda stângă, acolo știu mai multe trasee de joc, dar când am venit la echipa mare am jucat mai mult pe dreapta. Nu-mi prea place acolo, pentru că nu am decât o soluție, să
mi-o fac pe dreptul și să dau la poartă sau centrări, pe când din stânga aș avea mai multe opțiuni”, mai crede arădeanul.
Stahl a fost „actor” și al sezonului precedent, în care UTA a avut ceva emoții cu salvarea de la retrogradare. De data aceasta, utistul nu își vede echipa implicată în „horă”: „Păcat de seria de rezultate mai slabă, așa a fost să fie. Probabil, a lipsit concentrarea și au apărut și alte probleme ce se cunosc. Acum trecem printr-o pasă mai proastă, dar vom termina campionatul fără emoții, vom fi cât mai sus posibil”.
Albert Stahl a făcut pasul la seniori în sezonul 2016-17, iar de atunci a fost o prezență constantă în echipa UTA-ei, însă problemele medicale l-au împiedicat în repetate rânduri să își arate calitățile.

Recomandările redacției